Skip to content

Cluj Blues Fest începe astăzi. Blues on!

Cluj Blues Fest este primul eveniment internaţional de blues şi singurul dedicat blues-ului din Cluj. Acesta este la a 2-a ediţie și începe astăzi și se desfășoară în 2 zile: 6 și 7 noiembrie.

Cluj Blues Fest la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Micul festival găzduieşte 5 trupe de blues din ţară şi străinătate, dar şi workshop-uri, prezentări de instrumente şi vizionări de documentare despre istoria bluesului.

Program:

6 noiembrie:

19.30: Vali SirBlues Răcilă

21.00: Rareş Totu 50/35 feat Dean Bowman (SUA), Aminda (RO), Peter Borza (AU)

Cluj Blues Fest îl va premia astăzi pe fondatorul formaţiei Compact, Constantin Cămărăşan pentru întreaga activitate în muzica rock.

Astăzi este ziua de naștere a lui Costi Cămărășan și împlineşte 65 de ani. La mulți ani, maestre! Să continuați munca frumoasă pe care o faceți și să fiți sănătos. 🙂

7 noiembrie:

19.30: Marius Dobra Band (Austria)
21.00: A.G. Weinberger (România)

Astăzi muzicienii au desfășurat o activitate lăudabilă: au fost la școala de Nevăzători și la copiii cu dizabilități. Ei au postat pe Facebook poza:

Cluj Blues Fest este organizat de Asociaţia Clujul Cultural, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca şi Consiliului Judeţean Cluj. Sponsorii sunt compania EBS Romania şi Ursus.

De unde cumpărăm bilete

Biletele se pot achiziționa de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului 21) cu 45 lei/seara.

Eu sper să ajung mâine. Cine mai merge?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.