Skip to content
ClujLife

Cea mai remarcantă prezență online a unui local. ClujLife Awards

ClujLife împlinește 8 ani de existență în 22 ianuarie și organizează din nou ClujLife Awards, cel mai important top pentru activitatea culturală, „distractivă” și cea mai bună mâncare din Cluj. În top sunt nominalizate cluburi, puburi, bistro-uri, cafenele, festivaluri și evenimente din Cluj.

ClujLife Awards înseamnă:

Feedback-ul și votul online al publicului clujean cu o viață socială activă. De 5 ani cred că am votat în fiecare an, iar anul acesta Gabriel mi-a făcut o surpriză. Fac parte din juriu la “ClujLife Awards 06 – Bun de explorat cu EuroGSM” la cea mai nouă categorie:

Premiul blogosferei locale pentru cea mai remarcantă prezență în online a unui local

La această categorie nu va fi vot public, iar câștigătorul va fi desemnat de juriul format din ~20 de bloggeri din Cluj, printre care sunt și eu. La  această categorie am punctat prezența în online a unui local.

Criterii de jurizare:

Funcționalitatea, varianta mobil sau responsive, conținut actualizat, nr likeuri pe Facebook, originalitatea postărilor, interacțiune, informații de contact la îndemână, activitate, interacțiune, număr de followers, vizualizări totale, conținut, constanta, prezență, apariție în presă, bloguri, site-uri de profil.

Localuri nominalizate:

– Club Midi
– Boiler Club
– Euphoria Music Hall
– Club NOA
– The Shelter
– Booha Bar
– Olivo
– Charlie
– Joben
– Marty Restaurants

Topul meu a ieșit cam așa la calcule:

1. Club Midi. Nimic mai mult de spus.

2. Euphoria Music Hall Euphoria Music Hall este un loc pentru (aproape) toate gusturile.  Îmi place locația, spațiul propriu-zis și muzica, depinde care este tematica serii. La un moment dat l-am înlocuit pe fotograful de acolo și am mers timp de 4 seri să îi fotografiez pe oameni la party. 

 

Cei de la Euphoria comunică pe Facebook, au conținut actualizat pe site-ul care nu este mobile responsive, și-au creat tab de TripAdvisor și Instagram pe Facebook și au datele de contact la îndemână.

3. Joben

Time has no limit…

Posted by Joben Bistro on Wednesday, January 13, 2016

 

4. Charlie este unul din localurile noi care au început activitatea foarte bine: cu personal specializat, barmani foarte buni, premiați la competiții de profil și evenimente culturale. Au 76 reviews pe Trip Advisor.

5. Olivo: A fost printre primele localuri care au anunțat că interzic fumatul la ei în bistro și de atunci au tot plin localul. Am apreciat faptul că au cele mai multe reviews pe Trip Advisor din cele 10 localuri nominalizate: 227.

6. Marty Restaurants au 108 reviews pe Trip Advisor.

7. Boiler Club este prezent pe Facebook, are website-ul BoilerEvents, Youtube. Contul de Twitter și Youtube care sunt comunicate pe site merg spre contul Electric Castle. Da știu, ei sunt organizatorii, dar pe lângă asta mai au și alte evenimente, aș sugera ca pe site-ul de prezentare să prezinte canalele lor pe care sunt activi, dar nu un singur eveniment. Am observat că oamenii postează pe Instagram cu hashtagul #BoilerClub și momentan sunt 326 postări. Nu sunt multe, dar oamenii vorbesc despre asta fără ca Boiler să fi promovat contul lor de pe Instagram.

8. Club NOA

9. Booha Bar

10. The Shelter

La concert Subscribe in Shelter, înainte de interviul pe care i l-am luat solistului (aici)

Subscribe. ClujLife Awards 06

Sunt foarte curioasă cum au jurizat ceilalți bloggeri și care sunt cluburile cu cea mai bună prezență în online.

Sugestii/ Recomandări

Oamenii se interesează de evenimente, caută recenzii, opinii legate de restaurante, bistro-uri, cluburi astfel încât să nu ajungă acolo și să fie dezamăgiți. Alții vor să încerce și nu se lasă foarte influențați până nu ajung ei acolo să testeze pe „propria lor piele”.  Este important să:

  • Promovați informațiile de contact
  • Actualizați conținutul site-urilor. Este importantă o variantă mobile responsive. Majoritatea utilizatorilor folosesc smartphones și caută informații relevante
  • Fiți prezenți în online unde este și audiența voastră
  • Folosiți rețelele sociale TripAdvisor, Instagram. Măcar testați, s-ar putea să vă ajute
  • Actualizați-va profilul de  Youtube cât mai des dacă organizați concerte, party-uri
  • Comunicați cu bloggeri și cu presa
  • Organizați evenimente interesante și campanii de promovare

Tu ai votat la Clujlife Awards? Voteaza aici. Fiecare persoană care înregistrează un vot valid poate intra în tragerea la sorți pentru un smartphone Huawei Ascend P8 Lite 16GB 4G DualSIM și 4 acumulatori externi 7000mAh, premii oferite de către EuroGsm.

Care este topul tău? Cine crezi că va câștiga premiul „Cea mai remarcantă prezență online a unui local”? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.