Skip to content

Astazi este o zi importanta: Premiera filmului USTUROI

În urmă cu un timp, povesteam cu Groparu despre o nebunie de-a lui. Voia să regizeze un film, voia țigănuși, muzică, voie bună, aventură, peripeții, adică un film românesc diferit. Un film care să ne arate o altă viziune, o față a filmului românesc. Fără comunism. De atunci au trecut 2 ani si minunea se intâmplă!

Astăzi, joi, 5 iunie 2014 are loc PREMIERA filmului USTUROI la Casa TIFF si Groparu ne așteaptă, emoționat și entuziasmat. Ieri i-am facut poza ca sa vedeti si voi entuziasmul lui debordant.

CAM01651

Detalii despre film:

  • Filmul este independent, este o coproducție româno-americană scrisă și produsă de Radu Băzăvan (groparu.ro) și regizată de Lucian Alexandrescu.
  • Filmările au avut loc în mai-iunie 2012.
  • În distribuție: Darius Stoica, Sebastian Topan (protagoniștii copii), Elena Ivanca, Ileana Negru (TNCN), Ioan Selesi, Nicu Varga, Tibi Covaci, Istvan Kanalas, Alina Crâncău, Razvan Dragos, Gabriel Oana, Mihai Calian, Vlad Cucu ș.a.
  • Darius Stoica (10 ani) este violonist și a câştigat până acum peste 15 concursuri muzicale, iar Sebastian Topan (12 ani) a luat cinci premii speciale la concursuri de teatru şcolar.

Teaser:

Groparu a scris astăzi 10 lucruri importante pe care trebuie să le știi despre Usturoi. Le poti citi aici.

Asadar, ne vedem la 21.30 sa îl susținem pe văru’ si sa radem de el cu el! 🙂

1 thought on “Astazi este o zi importanta: Premiera filmului USTUROI”

  1. Pingback: Filmul Usturoi intră în cinematografe. Merită să îl vezi. De ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.