Skip to content

A fost o vară bună

Deja a trecut leneaveala de vară pe care o au unele persoane. Le știi și tu, persoanele acelea care se plictisesc mereu, nu au ce face. A venit toamna, toate lucrurile reintră într-un anumit ”normal” al fiecăruia.

Pentru mine vara 2012 este prima vară în care nu am stat acasă în SIbiu. Am rămas în Cluj pentru că m-am angajat și nu imi pare rău, evident.

Am învățat multe lucruri utile, încep să mă gândesc tot mai serios la ce vreau să fac și problema e că din câte știu eu ziua încă nu a depăsit  24 de ore 🙂

Am făcut extrem de multe lucruri de care sunt mândră.

Am cântat mult vara asta, am mobilizat oamenii și am cântat în Parcul Central, la Cetățuie, la prieteni acasă și lângă Someș am mers de câteva ori și am speriat peștii.

Cea mai mândră sunt de faptul că am luat locul  1 pe țară cu acest material sectiunea materiale online la concursul EUROPA JURNALIȘTILOR DIN AMFITEATRE organizat de Comisia Europeană.

Premiul câștigătorilor a fost excursie de câteva zile în Bruxelles + vizite, intalniri, conferinte. (Și am convins pe câțiva dintre colegii cu care am fost să fugim câteva ore in superbul Brugge).

Am fost pentru prima oară cu avionul 🙂

Chiar dacă m-am angajat și timpul meu nu mai este așa de mult ca inainte, incerc mereu să fac ce imi place.

Inainte cu o săptămână să mă angajez am fost la Rock The City în București. In hotelul unde am stat ne-am tot intâlnit și am vorbit în fiecare zi cu Ovidiu Lipan Tăndărică. Am uitat să ii trimit niște fotografii, ah…

Am reușit să ajung și anul ăsta la Peninsula. Mulțumirile merg la Teo.

Pe lângă distracție, fotografii, stat la zona de presă unde calculatoarele oferite de festival cam scârțâiau, am cântat la Peninsula la ștrand câteva ore.

Am făcut abia o baie toată ziua. În schimb, melodiile au curs, voia bună, dar și berea. Căldură mare dom le!  😀

Dacă nu credeți, apărem și într-o filmare. Secunda 0:47 încolo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ax9HcyzG31I]

Am fost la Artmania.

Cam cele mai importante amintiri pentru mine referitoare la vara asta se referă la cântat. Unul dintre momentele importante pentru mine a fost atunci când am primit un apel cu  invitația să cânt la Seri de vară clujene. Pentru această cântare nu am stat la evenimentul Prin SIbiul meu, am fost doar la beri câteva ore și am revenit în CLuj.

Păcat doar că s-a decalat programul atât de tare încât din vreo 8 melodii, am fost rugată să cânt doar 3. Când să mai scap de emotii, deja trebuia să ies de pe scenă. Oricum, multumesc mult Primăriei pentru oportunitate. A fost o portiță și o experiență bună pentru mine.

Am participat la organizarea evenimentului Decor de Poveste: am făcut fotografii, am contribuit cu idei, cu comunicate, articole și altele. 

Prima oară când o fotografie de-a mea este folosită intr-un afiș. Știu că nu e mare realizare, dar eu stiu ce și cum.

Pe lângă lucrurile astea, m-am distrat și a fost o vară nebun de bună!

Dar acum se zice că a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva,..

Am multe planuri, vreau să merg peste tot și efectiv nu apuc să fac tot ce vreau.

Măcar știu o treabă: vineri incepe festivalul Comedy Cluj. Asta inseamnă că lucrez până pe la ora 17, apoi fug în birou la Comedy, dorm tot pe la 2 noaptea și la 7 trezirea.

Dacă auziți că am murit, mi-a părut bine dacă ne-am cunoascut. Dar trebuie să rezist oboselii. Am uitat să preciezez că mai e și facultatea? Oh, wait..

Dar merită dacă faci lucruri care îți plac!

PS: Scuze dacă pare că mă laud cu ceva, dar chiar sunt lucruri la care țin foarte mult și am vrut să scriu o mică parte din ele aici, un fel de review pentru mine.

Numa’ de bine sa auzim!

4 thoughts on “A fost o vară bună”

  1. Deci sa inteleg ca nu-ai apucat sa stai si sa lenevesti macar o zi in vara asta ?! Felicitari pentru toate cele realizate, insa din cand in cand ttare buna e o pauza de cateva zile in care pur si simplu sa nu faci absolut nimic 😀 fapt documentat personal ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.