Skip to content

Românii și străinii urează „La multi ani, România!” video

Anul trecut lansam un nou proiect media în Cluj-Napoca alături de câțiva colegi: DailyShot. Am reușit să facem câteva lucruri frumoase: filmări, interviuri, fotografii, adică ne-am pus fiecare pasiunile „la bătaie” și a ieșit ceva frumos. Acum proiectul are o altă direcție, puteți să dați like paginii de Facebook pentru a vedea ce se mai întâmplă și noutațile.

Anul acesta eu nu am făcut nimic special de 1 decembrie. Nu m-am dus în centru să văd luminițe pe stâlpi, să văd 3 sau 4 steaguri pe un singur stâlp, nu m-am dus să văd artificii, nu mă interesează aspectele astea de fațadă.

Eu nu înțeleg un lucru. De ce înainte de 1 decembrie se împânzesc orașele cu steaguri, iar apoi le scot repede și le bagă la loc în cutii, iar în timpul anului nici urmă de așa ceva,?

Până una alta, vă invit să vedeți materialul pe care l-am făcut anul trecut împreună cu colegii de la Dailyshot.

Eu am stat împreună cu un coleg în fața clubului Diesel din Cluj și i-am rugat pe cei care treceau să  spună „la mulți ani”, câteva cuvinte, o urare, orice doresc să transmită. Filmările au fost alese si montate. Recunosc că a fost un pic dificil, oamenii îmi răspundeau, dar când îi rugam să spună în fața camerei nu mai voiau. Au fost persoane care s-au bucurat și care au vorbit câteva minute despre țara lor. Am stat câteva ore în frig, am auzit multe refuzuri, maghiari care nu voiau să audă de așa ceva, dar până la urmă a ieșit ceva frumos, cu oameni care au fost sinceri.

Cel mai frumos a fost faptul că am întâlnit și mulți străini spanioli și francezi care au urat LA MULȚI ANI ROMÂNIEI foarte sincer și cu bucurie:

Voi ce ați fi spus în fața camerei?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.