Skip to content

Unii oameni exagerează cam mult

Exagereză în mai multe domenii, pe mai multe planuri. Exagerează când spun că nu mai au bani, când de fapt mai au 100 de lei în buzunar și merg la mall unde  mănâncă de 25 de lei. Exagereză cei care spun că nu le merge bine, când ei  au 2 mașini în familie, fiecare copil are laptop și Iphone. Mai exagerează cu multe alte lucruri și vă rog să îmi scrieți un comentariu cu exemple din viața voastră.

Ok, am înțeles. Mai exagerează lumea, unii oameni mai mult, alții mai puțin.

Dar ceea ce am observat de multe ori este că de exemplu mergi într-un loc, la o cabană cu colegi, cu prieteni și pe moment nu te simți bine. Lumea s- a îmbătat, deja maneliștii ies la suprafață, vor manele, băutură și femei și îți vine să înnebunești.

Astfel te retragi cu trei, patru colegi care nici ei nu agrează lucrurile de genul acela și beți, mai povestiți, dar de dincolo tot așa răsună manelele.

Rezultă că nu ți se pare că este cea mai reușită cabană, petrecere, oameni puțini, cineva vomită…

Asta este pe moment. A trecut noaptea, pleci acasă.

După un an, doi: „Ueeeiiiiii, vă amintiți ultima cabană la care am fost? A fost amuzant, ne-am simțit așa de bine!”

What the fuck? 

Am ajuns la concluzia că dacă nu te mai vezi un timp cu unele persoane, tinzi să îți amintești că a fost extraodinară ultima întâlnire, deși atunci nu credeai așa. Îți amintești că te-ai distrat foarte bine, că a fost  totul bine, dar uiți detaliile precizate mai sus.

Până la urmă, probabil că așa este cel mai bine. Să îți amintești ce a fost bine din unele experiențe mai neplăcute. Să îți amintești faptul că ai fost acolo alături de prieteni.

Să pui accentul pe părțile bune ale lucrurilor, să vezi jumătatea plină a paharelor.(accentuez pe plural deoarece niciodată nu este doar unul, poate doar dacă este Absinth 😀

O zi bună vă doresc, o sesiune ușoară și hai să exagerăm, dar fără să ocolim complet adevărul!

3 thoughts on “Unii oameni exagerează cam mult”

  1. Cred ca asta este chiar cel mai favorabil exemplu de exagerare. Oricum, considera-te norocoasa ca iti amintesti jumatatile pline ale paharelor, nu toti suntem asa 😀

  2. hehe, îmi place enumerarea ”manele, băutură și femei” 🙂
    da, e adevărat ce zici. De fapt, suntem ”programați” să ne amintim doar lucrurile faine. Eu zic că e de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.