Skip to content
webstock

Studiu Webstock: Social Media Employment 2015 în România

Webstock este unul dintre cele mai mari şi importante evenimente de Social Media din România şi se desfăşoară în Bucureşti.

Până acum am participat la 2 ediţii, dar anul acesta nu voi putea merge. În schimb, urmăresc noutăţile lor, mai ales pentru că lucrez în domeniu și mă interesează orice noutate care m-ar putea ajuta în activitatea mea.

Din nou, anul acesta Evensys si PortalHR colaborează pentru o nouă analiză a activității angajaților in Social Media din Romania. Sondajul “State of Social Media Employment” se realizează de 5 ani și se adresează celor care desfășoară activități de social media în companii sau agenții în domeniile marketing, advertising sau online.

Scopul sondajului

  • de a oferi o privire de ansamblu cât mai corectă despre social media
  • înțelegerea fenomenului şi impactul pe care îl are pe piaţa muncii.

Analiza se va face pe joburile nou apărute în acest sector, activităţile principale pe care le implică, la fel şi titulaturile existente, experienţa profesională a ocupanţilor acestor poziţii, dar și nivelul salarial existent.

Rezultatele vor fi prezentate in premieră pe 2 octombrie la Webstock 2015, iar la cererea participanților, pot fi trimise si pe adresa de email. Datele personale rămân confidențiale.

Dacă lucrezi în online marketing, advertising și in mediul online, inscrie-te şi tu pentru a ajuta la analiza pieţei muncii în online.

Înscrie-te în formularul de aici: Studiul Social Media Employment 2015. Eu m-am inscris deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.