Skip to content

Shake it like a panda bear/bunny?

Tocmai am văzut și am ascultat noua melodie a Andei Adam, mai nou pAnda mAdam, după numele melodiei, dar care a fost lansată prin noiembrie (mda..abia am auzit-o și nu e un regret prea mare).

La prima audiție mi s-a părut groaznică. Pentru mine contează foarte mult versurile unei melodii. Nu îmi place faptul că melodiile românești mai noi nu pun accent deloc pe versuri, ci doar pe o linie melodie care să sune bine în autobus ca ringtonul telefonului, pe sâni, picioare, fund, toate cât mai la vedere.

Am pus linkul melodiei cu tot cu videoclip mai jos puțin și vă rog să ascultați, dacă nu ați făcut-o deja.

Ideea e că Madam Anda Adam tot cântă: Like a panda bear mrrrr, shake it like a panda bear. 

În videoclip, apar tot felul de scene din diverse țări și câteva fete împreună cu Anda Adam sunt intr-un avion și strâng în brate un urs panda de pluș.

Chiar nu înțeleg care e rostul melodiei Ok, înțeleg, Panda Madam, ursuleți drăguți, fete bune—bani, concerte, dar uită-te la fotografia de mai jos ( sursa foto). Pare trist că cineva crede că el ar shake it like a panda bear. 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vaZ9XBZnabk]

Vouă cum vi se pare? Vă atrag fetele? Urșii panda? Linia melodică? Panda Madam?

Și să nu uit de melodia Andreei Bălan-Shake it like a bunny!  

Totuși, ce se întâmplă???

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dnPqWLEKmuM]

4 thoughts on “Shake it like a panda bear/bunny?”

  1. sa nu uitam de “far east movement like a g6….care a fot prima melodie la care m.am gandit cand am auzit panda chestia 🙂 apoi mi.am dat seama ca e o corcitura de 2-3 melodii….Like a g6+like a bunny+inca cv nu.mi dau seama pe moment 😀

  2. Videoclipurile astea n-au niciun Dumnezeu ca sa nu mai zic de versuri. Ma astept sa apara in viitor videoclipuri in care actul sexual e foarte explicit, adica…ce sa ne mai ascundem? Astea sunt numai doua exemple dar exista mult mai multe de genul asta (altul care imi vne in minte acum: Antonia – Shake it mama). Ce transmit toate melodiile astea dar mai ales videoclipurile lor: trecerea la fapte, placerile senzuale. O “logica” de a trece la fapte ca mijloc de comunicare in care esenta e: “shake it”.

    1. Asa este din pacate. Muzica ar trebui sa fie arta, arta sunetelor muzicale, ale versurilor cu care sa se imbine aproape perfect. Ar trebui, ar trebui..dar nu mai este asa in prea multe cazuri. Macar muzica buna a existat si va exista mereu, desi tot mai multe erori muzicale si vizuale apar..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.