Skip to content

Schimbări în bine sau în rău?

 

De când scriu pentru ziarul Student Times, pe care îl veți vedea (sper eu) curând prin Cluj, din nou mă plâng că nu am timp îndeajuns pentru a-l dedica blogului, deși atâtea idei faine de materiale au trecut pe lângă mine și eu desigur că le-am uitat în amalgamul de treburi și mici probleme, sau le-am publicat în ziar și nu le-am scris și aici. Asta desigur că este o problemă de gestiune a timpului meu, nu altceva.

Cred că m-am schimbat în rău de când am devenit aproape dependentă de ciocolată sau de orice dulce. Mai demult nu aveam probleme cu poftele de orice și asta se întâmplă doar de când m-am mutat în Cluj.

Nu îmi place deloc faptul că nu am mai făcut sport de o perioadă cam lungă pentru mine, deoarece în liceu tot timpul făceam sport la ore, alergam în timpul verii și făceam dansuri sportive.

Foarte des mă gândesc la ce nu îmi place referitor la activitățile mele și pot să zic că trebuie neaparat să încep să îmi gestionez timpul și programul mult mai bine. Tot aștept să se facă o vreme frumoasă ca să pot să mă apuc de alergat și de asemenea mi-am propus să merg la înot  cât de curând, cel mai probabil după Paște.

Programul meu chiar necesită să fie puțin mai strict, să reușesc să fac ceea ce am de făcut în timpul zilei, nu doar noaptea. Când se lasă seara, devin mult mai productivă, am chef de scris, de citit, de cântat și să fac tot ce trebuie și îmi place și asta nu este tocmai un atu, ar trebui să fac treaba în timpul zilei și noaptea să dorm mai mult sau să petrec pe undeva pentru că am terminat treaba. 😀

Așa că acestea sunt 3 dintre lucrurile care au nevoie de „transformare” în bine.

Nu există un anumit moment în viața mea în care am simțit că m-am schimbat în bine, asta pentru că mereu fac ceea ce îmi place și încerc să fac doar bine și să ajut pe oricine are nevoie de ceva.

Probabil că m-am schimbat în bine când m-am maturizat, pentru că atunci am ales unele lucruri pe care vreau să le fac în viață și pe care momentan le fac, unele la un nivel destul de înalt deocamdată, altele la nivelul la care se pot face în momentul de față.

Acum îmi voi face o nouă listă cu lucruri pe care trebuie să le fac  cum vreau și nu cum sunt acum, în fiecare zi. Este destul de benefică realizarea unei astfel de liste pe care să o vezi mereu și care să îți reamintească de schimbările pe care le vrei în viața ta.

Așa că, Gabriel, predau leapșa asta la oricine vrea să scrie despre acest subiect. Dacă ați scris, anunțați-mă si pe mine ca să citesc cum v-ați schimbat în bine, probabil că o să am de învățat din asta.

Așadar, cum v-ați schimbat în bine sau în rău?

Spor și la schimbări cât mai productive!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.