Skip to content

#prinSibiulmeu & #prinRomânia

Fotografia asta îmi sugereză ideea că Sibiul este un oraş agitat în felul lui ardelenesc, cu Dacia care nu se prea încadrează în peisajul medieval. Dar totuşi, nici maşina primarului nu se încadreză atunci când este prin Piaţă.

Ok.Am terminat cu fotografia. Azi…

Este 15 iulie.  Peste 6 zile am o lună de când am ajuns acasă. Pfuii, ce trece timpul…

După ce m-am învăţat cu viaţa de la Cluj, pot spune că îmi era puţin teamă de revenirea acasă.

Dar aproape totul decurge normal, în afară de faptul că trebuie rapid să îmi găsesc ceva de lucru-pe bani  🙂 deoarece asta este ce-a de-a treia săptămână de când fac practică la ziarul Tribuna, unde îmi place foarte mult. Oameni faini, puşi pe treabă, dar şi pe distracţie.

Aş mai rămâne mult şi bine acolo, am şi un birou la care am stat doar eu, dar deja  părinţii au nişte priviri tăioase, care îmi spun că e momentul să aduc verzişori în casă, dar şi bancnote de alte culori cu valoare mai mare.

Aşadar, după cum eram obişnuită, Sibiul nu uimeşte să mă surprindă. De când am venit acasă se întâmplă destul de multe: concerte, lansări, conferinţe, expoziţii, spectacole superbe în Piaţa Mare.

Ce să mai! E fain acasă #prinSibiulmeu.

Astăzi, într-o zi de vineri, va avea loc  lansarea oficiala a singurului site dedicat in mod special evenimentelor din Sibiu cu un party pe cinste,  vom bea bere pe terase şi apoi probabil vom dansa undeva.

Astăzi se mai întâmplă ceva, dar de data asta nu în Sibiu, ci se pleacă de la Luduş.

Patru oameni nebuni  ne vor demonstra că aşa sunt şi vor pleca cu pluta pe Mureş . Mai multe despre această nebunie puteţi citi aici. Felicitări domnilor!

Aşa trece ziua de vineri. Sâmbăta nu se lasă mai prejos. Începe Romaniacs , urmează Piaţa Mare unde va avea loc spectacolul Romeo şi Julieta,  ne vom îndulci puţin şi ne vom minuna de această frumoasă poveste transpusă în dans.
O altă treabă frumoasă se va petrece la Oldies Pub : preselectiile pentru Festivalul IMAGINE şi pe scenă urcă Autentik Band (Bihor), Sirius (Arges), Mute (Cluj), Invader (Satu Mare), Voodoo Pupptes (Arges), Alex Petre (Sibiu)– un puşti foarte talentat şi cu potenţial , Sorin Filimon (Alba), Andrei Moroianu (Brasov).

Încă ceva din seria #dinRomânia: aproximativ 50 de oameni pleacă pe coclauri, pe cea mai înaltă şosea din România-Transalpina. Detalii aici.

Na aşa.

Să ştiţi ce se mai întâmplă #prinSibiulmeu şi #prin România.

Voi ce faceţi în weekend? Pe unde mai beţi, vorbiţi, dansaţi, interacţionaţi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.