Skip to content

Presă și stand-up comedy cu George Bonea

Astăzi, 13 ianuarie, este ziua presei în Rusia.

Citesc aici faptul că ei ar avea un fel de vacanță de o zi. Initial sărbătoreau în 5 mai, dar in 1991 Consiliul Suprem al Uniunii Sovietice a hotărât să schimbe data.

Sunt chiar curioasă ce se va întâmpla astăzi in presa din Russia, o să urmăresc să văd cum sărbătoresc ei de fapt, dacă este ceva vizibil: este doar o dată sau chiar au o pseudo-vacanță.

Ziua mondială a libertății presei este în 3 mai, ziua mea de naștere.

Ziua asta a fost instituită pentru a crește importanța libertății presei și pentru a aminti guvernelor de faptul că trebuie să respecte libertatea de expresie și drepturile din Declarația Universală a drepturilor omului.

Când am aflat că de ziua mea este și ziua mondială a presei nu mi-a venit să cred. Ce coincidență ciudată faptul că studiez la facultatea de jurnalism și că mă pasionează domeniul, cu lucrurile lui bune, nu cu cele rele 🙂

George Bonea Academia Catavencu stand-up comedyÎn altă ordine de idei, astăzi are loc stand-up comedy în L’ Atelier cafe cu George Bonea de la Academia Cațavencu și barul este deja rezervat complet, abia am reușit să mai fac rost de 3 locuri.

Jurnalist care cântă la chitară- face parodii la melodiile care sunt promovate intens în România și face stand-up comedy.

Vă pregătesc un material video cu evenimentul și un interviu cu George. Materialul o să fie publicat pe DailyShot 🙂 Sper să iasă bine!

Faceți cunoștință cu George Bonea și cu varianta lui a melodiei Ești iubilă-Taxi. Mai multe filmulețe vedeți pe canalul lui de Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=1ShGroVXW_k

O duminică cât mai plăcută vă doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.