Skip to content

Îți dau gratuit calendarul CLUJENCE FRUMOASE

Ştiu, ştiu, sunt restantă cu multe lucruri: postări, examene, interviuri, păreri, fotografii.

Dar acum vreau să mă revanşez şi să vă ofer ceva frumos: Calendarul CLUJENCE FRUMOASE 2013.

Probabil că aţi observat că am tot postat tot felul de lucruri despre evenimentul Decor de Poveste şi că am fost implicată direct în el.

Aşa învăţ eu: practic. Învăţ cum se comunică intr-o campanie, cum se fac anumite lucruri cum ar fi planificările, bugetul, nervii şi alte lucruri.

Mă bucur că fac asta. Învăţ în fiecare zi ceva şi iertaţi-mă dacă v-am spamat cu tot felul de mesaje şi dacă nu v-am răspuns la timp.

Să revin la concursul pe care îl organizăm acum în cadrul evenimentului DECOR DE POVESTE.

Aţi văzut fetele şi fotografiile care intră în concursul Clujence Frumoase?

Aici sunt fotografiile. Acum că le-ai văzut, te invit să votezi şi să ai calendarul la tine acasă sau la birou.

Procedura este asta:

  • Pentru a vota, intâi trebuie sa dai LIKE paginii DECOR DE POVESTE.  (clar, da?)

  • Apoi lasi un comentariu cu linkul fotografiei pe care ai votat-o.

  • Nu uita să treci o adresa de e-mail valida ca să pot să te contactez.

Detalii despre eveniment:

In weekendul 31 august-2 septembrie Piata Unirii din Cluj a devenit un Decor de Poveste amenajat de magazinul de tapet Verla Decor in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca.

La sedintele foto au participat 50 de clujence dornice de afirmare intr-un calendar al orasului. Fotografiile realizate au fost postate pe pagina de Facebook a evenimentului, unde a inceput deja votul cu Like-uri.

Evident că şi eu am tot făcut fotografii la eveniment, o fotografie de a mea apare în afişul evenimentului şi în aproape toate postările de pe site-ul evenimentului.

Calendarul se va lansa in cursul lunii octombrie si se va distribuit in institutii publice locale, firmelor partenere, dar se va putea cumpăra si din magazinele partenere. Când se va lansa calendarul va fi livrat tuturor celor care au postat aici linkul cu fotografia votată 😀

PS: Decoraţiunile au fost furnizate de Verla Decor şi până in 31 octombrie puteti profita de ofertele speciale la diferite modele de tapet din colecţia 2012, daca doriti să vă redecorati locuinta/ camera/ biroul .

Ţie care fotografie iti place cel mai mult? Lasă-mi aici linkul fotografiei şi vei avea calendarul cu femei fainneeeeee!

Concurs mai găsiți și la Groparu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.