Skip to content

Interviu Vizi Imre (Vocea României)

Vizi imre la cluj3Cu toate treburile pe care le am zi de zi am uitat să postez și aici, pe blogul meu, ultimul interviu pe care l-am realizat.

Poate unii dintre voi l-ati vazut aici, pe Daily Shot, dar trebuie să apară și pe blog și poate mai sunt persoane care nu l-au văzut și le place de muzician.

Interviul este cu VIZI IMRE, cel care a fost pe locul al-II-lea la Vocea României. El a avut joi concert în Cluj, în Cafeneaua L’Atelier și aceasta a devenit neîncăpătoare.

Zeci de rezervări nu au putut fi onorate joi din cauza locurilor limitate și multe persoane nu au putut asista la concert. Astfel că duminică a avut loc un nou concert cu Vizi, a doua oară.

Așa că am reușit să fac rezervare și să merg cu colegii mei de la DailyShot.

Interviul este aici și Vizi este foarte simpatic:

Eu consider că ar trebui să promovăm mai mult valorile din țara noastră, nu doar non-valorile muzicale, cei care au 2 melodii care prind la public apoi devin scrum sau foarte populari cu melodii care nu ar trebui nici măcar fredonate. Nu contează doar ritmul unei piese, contează să aibă un mesaj sau măcar o poveste, o idee.

Ce părere aveți de Vizi Imre? 🙂

4 thoughts on “Interviu Vizi Imre (Vocea României)”

    1. Asa este. Si asa cred ca va rămâne. Chiar spune în interviul că el nu vrea să fie vedetă din aia care nu vorbește cu nimeni și e înfâmfată. Vrea să fie el, se ne facă să ne simțim bine cum stie el mai frumos: umor, muzică și naturalete 🙂
      Să il susținem! 🙂

    1. Este prea pasionat ca să lase treaba așa.
      Depinde și de noi: să mergem la concertele lui, să plătim un bilet de 10 lei, să il chemăm dacă avem un eveniment și vrem o persoană originală si specială. Adică să îl susținem. Asta pentru că este altceva, este un artist care merită aplauzele noastre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.