Skip to content

Încotro se îndreaptă nunţile?

Poate că la nunțile 3.0 vom avea amenajată o zonă specială pentru laptopuri, să transmitem live ce se întâmplă acolo. Un fel de zonă de presă, numai că va fi o zona Nuntașii online/ Nuntașii sunt sociabili, dar doar pe internet.

Dacă tot suntem dependenți de internet, de Facebook, trebuie să se creeze condiții, așai?

Oare în curând mirii vor pune pe invitaţia de la nună un cont bancar în care să le virăm banii?

Dar nu la nuntă, așa nu, prefer să fie tradiţională.

De ce zic asta?

Mie îmi plac nunțile.

Nu îmi place ideea lor pur comercială sau ideea de a merge și de a băga în tine până nu mai poți.

Îmi place să văd miri fericiți, care se iubesc, cărora le sclipesc ochii când cineva le urează doar de bine și cum ei știu că vor reuși să facă ceva frumos din căsnicia lor.

E cel mai frumos să vezi o nuntă reușită, cu miri fericiți care se distrează așa cum ar trebui, că doar sunt într-un fel la început de drum, (asta normal că depinde de fiecare caz)

Îmi plac nunțile fericite, fără obligații, fără manele și fără tristețe. Dacă implică manelele, pentru mine apare tristețea, nervii și nu pot dansa, chiar dacă aș fi băut prea mult vin, bere sau whiskey.

Acum este sezonul numai bun pentru nunți: vreme bună și concedii. Astfel că în fiecare weekend vezi în online tot felul de fenomene referitoare la nunți: check-in, comentarii, fotografii de acolo și tot felul de remarci.

Devine ca un hashtag pe Twitter și ajungi să știi cam ce se întâmplă la nunta respectivă: când fură mireasa, cine cântă, ce băuturi și mâncăruri sunt, poate mai e vreun blogger acolo și treaba e gata.

Avem o nuntă 2.o.

Cel mai mult îmi place la social media faptul că pot fi informată prin live tweeting sau streaming ce se întâmplă la un eveniment la care nu am putut ajunge. Exemplu: Din on in off, Biz Summer Camp și altele.

Așa că prin hashtag urmăresc update-uri în timp real de la fața evenimentului.

Dar la o nuntă? Nu e cam exagerat?

Nu mai bine te simți bine, îi faci și pe miri să se simtă bine alături de tine, nu să vadă a doua zi că tu ai postat pe Facebook un comentariu de genul: vai ce mâncare rea e la nunta asta, sau ce caldă e Cola de la nuntă  sau alte remarci aiurea.

În curând facem recenzii la nunți? Ce muzică a fost, atmosfera, găsiți voi, doar sunteți inteligenți 🙂

Distracție faină la nunți! Nu pe telefon în timp ce alții sunt pe ring și dansează pe Meneaito.

Poate în curând vedem un dans nou pe melodia asta?

Am fost prima oara la o nunta unde am fost platita sa cant un pic si sa fac fotografii si a fost foarte bine. (PS: Fotografiile cele 2 din articol sunt ale mele, de la nunta respectiva)

Totusi, tot dansul pinguinului, o jiană, hațegană, brasoveana și un rock’n’roll bun sunt de bază, dar cu telefonul pe masă, in geantă sau in haina de la sacou atârnată undeva cât mai departe de Facebook.

6 thoughts on “Încotro se îndreaptă nunţile?”

  1. In unele zone din Spania am auzit ca exista obiceiul ala, sa pui contul bancar pe invitatie, iar oamenii baga in cont “darul” inainte de nunta.
    Ah, si deja exista streaming live. Chiar si in Romania.

    1. Nu ştiam că faza cu contul bancar se aplică deja. o să mă interesez.
      Cu nunţile, te referi la faptul că uneori merg jurnaliştii la nunţile persoanelor publice şi fac un stand up de acolo sau la ceva mai complex, full streaming? 🙂

      1. Nu, full streaming. Am auzit de exemplu de oameni care isi doreau sa mearga la o nunta, insa nu puteau pentru ca erau in strainatate, asa ca mirii faceau streaming online (nu neaparat a intregii nunti, dar de exemplu a ceremoniei religioase) ca sa poata urmari si rudele sau prietenii din strainatate evenimentul.

        1. Da, da. la varianta asta m-am gândit şi eu, dar de exemplu nu aş fi de acord ca acest streaming să fie public să se poată uita oricine. În cazuri din astea de străinătate sau rude “la pat” este ok 🙂 e chiar foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.