Skip to content

Harlem Shake în Piața Mare din Sibiu

Sâmbătă a fost organizat Harlem Shake și în Sibiu (galeria foto este mai jos). Știu, știu. Unii dintre voi spuneți că este o mare prostie. Nu neg lucrul acesta, dar mai adaug și faptul că este o prostie amuzantă, așa cum spune vorba aia care circulă acum: „ Harlem shake is just an excuse to go full retard for 30 seconds.”

DSCF2615Exact așa este.

Mie imi plac carnavalurile și orice ocazie în care poți să faci porcării care te fac să te simți bine și pe care nu le faci în mod normal: Să te murdărești pe față cu machiaje ciudate, să îți iei acesorii vestimentare neobișnuite, să dansezi în mijlocul străzii îmbrăcat dubios etc (am scris doar variante acceptabile).

Am fost în Piața Mare din Sibiu la un Harlem Shake organizat cu tot cu camere, microfon, indicații „scenice”, cameră video în elicopter din acela mic. Nu mă așteptam să văd o echipă organizată care coordona activitatea.

DSCF2589Update: Filmarea oficială!

PS 1: Câțiva dintre foștii mei colegi de la Artgotica (am fost și eu în trupă cândva) sunt cercetați penal pentru că au dansat Harlem Shake în cimitir. Video. Sper să nu fie grav, scopul lor a fost doar distracția, doar că au uitat că ar putea să apară și reacții negative.

PS 2: Patru studenți egipteni au fost arestați după ce au dansat Harlem Shake în lenjerie intimă. Video și detalii aici

Astfel că toți cei care încep abia acum să facă asemenea videoclipuri cu nebunia Harlem Shake trebuie să aibă gijă cu locurile pe care le aleg, cu drogurile sau cu orice afișează pe cameră. Chiar dacă este un pretext pentru a fi ridicol și nebun pentru câteva secunde, Poliția nu doarme mereu. Când ți-e lumea mai dragă și distracția mai mare, începe treaba lor.

Fotografii de la Harlem: Filmarea mai târziu.

1 thought on “Harlem Shake în Piața Mare din Sibiu”

  1. Pingback: Cel mai mare Harlem Shake din România. Poate chiar din lume | Blog de ciocoi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.