Skip to content

Floare de iris, floare de colț…

„Bună seara prieteni!”

Celebrul salut a ajuns aseară la Cluj în Euphoria Music Hall.

Da, am fost la concert Iris și nu am mai văzut niciodată sala de la Euphoria atât de plină. Singura oară când am fost acolo la concert și a fost sala destul de plină a fost la Vama.

Există persoane care nu doresc să îi mai vadă în concert deoarece i-au văzut de prea multe ori la festivaluri sau la zilele orașelor. Dar aseară au fost destui care au venit să audă deja celebrele melodii Lady in black, Floare de iris, Somn bizar și multe altele.

Așa că le-am auzit și ne-a plăcut mult.

Ceea ce nu înțeleg este clasica problemă cu ora de pe afiș și ora începerii concertului. Deși cam înțeleg.

Treci ora 22 pe afiș, cei care nu sunt obișnuiți cu întârzierile astea ajung la timp. Apoi cumpără o bere, două, probabil chiar 3 într-o oră jumătate. Rezultă că barul își face consumație, oamenii socializează înainte de concert, alții poate se enervează fiindcă își fac altfel planurile, dar până la urmă formația urcă pe scenă și toată lumea uită că a așteptat cam mult. 🙂

Per total, mi-a plăcut concertul, dar se simte o oboseală a lui Cristi Minculescu, el încearcă să dea tot ce poate, dar dacă ești în față și privești tot, vezi diferențe, ceea ce este normal, omul are o vârstă și a trecut prin câteva încercări.

Dar ca de obicei, atmosfera de la concertele celor de la Iris este una încărcată de energie și vibrații pozitive. Ultima melodie care a fost cântată a fost I want to break free de la Queen, care este una dintre melodiile mele preferate și o să scriu o părere personală: nu mi-a plăcut, prefer melodiile celor de la Iris, fără alte cover-uri.

Dar cel mai mult contează ca totul să fie în regulă, publicul să nu regrete că a dat banii pentru a susține o formție care va deveni una de referință în rock-ul românesc și să se simtă bine.

Floare de irissss, floare de colț…..

O cronică scrisă de Sergiu Munteanu și mai multe fotografii realizate de mine găsiți aici: www.flipflop.ro

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4a2g7SsvXCE]

Meow Gallery: The gallery is empty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.