Skip to content

Dacă nu aveți>>>

Sesiune. Stresiune. Examene. Proiecte. Toate până la începutul lunii februarie, atunci:

Vreau doar să vă spun, vouă celor care aveți timp, chef și cu cine, să nu ratați:

  • Expoziția de fotografie de concert de la Bastionul Croitorilor, până în 5 februarie. Este extrem de interesantă și vă spun că urmează un interviu foarte interesant cu cei doi fotografi-Schliemann Enoh si Victor Cristescu, realizat de mine. Stay tuned!

  • De asemenea, joi este un nou eveniment marca Flip Flop. Ei ți-au pregătit o seară în care vei avea ocazia de a te bucura de cea mai bună selecție de publicitate interzisă din întreaga lume. Banned Commercials Night vă promite câteva calupuri publicitare memorabile.
  •  Intrarea va fi gratuită, iar proiecțiile vor fi urmate de un afterparty cu muzică diversă, dar cu siguranță bună. Pe toată durata serii, sticla de Timișoreana va costa doar 4 lei (în limita stocului disponibil).  Eventul este si pe Facebook, desigur, aici. Daca nu as avea examen a doua zi…
Am foarte multe de scris, multe idei în cap, dar timpul efectiv nu mă lasă. Mă lasă in felul lui, dar asta înseamnă că pierd timp prețios pe care il pot folosi pentru proiecte și învățat. Deja îl pierd.

Mai sunt lucruri de zis, dar ceasul ticăie și vă anunț de acum că o să am prima mea restanță!

Sesiune plăcută! (haha ce himeră frumoasă)

PS: Dar desigur că nu am putut rata concertul celor de la Nazareth de la Cluj. O cronică frumoasă și fotografii realizate de mine sunt aici, și o altă galerie, tot de-a mea găsiți aici www.ftr.ro

Rock on and dream on!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PNnqjbojqjE]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.