Skip to content

Cum a fost la Lord Of The Dance în Cluj (Foto)

În urmă cu câțiva ani, atunci când am văzut pentru prima oară câteva dintre dansurile trupei Lord Of The Dance pe Youtube, mi-am propus ca o dată să ajung să îi văd live. Anul acesta s-a produs minunea și pentru mine și i-am văzut la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Lord of the dance 11

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania TiMAF a adus din nou în Cluj cel mai îndrăgit și de succes spectacol de dans irlandez din lume: Lord of the Dance.

Lord of the Dance 5

Iubitorii de dans au venit la spectacol și au încheiat seara cu multe aplauze și cu dorința de a-l revedea. Sala Sporturilor a fost plină, iar organizatorii susțin că biletele au fost sold out.

Lord of the Dance 4

Coregrafia perfectă, alături de efectele de lumini, muzica antrenantă combinată cu solo-uri de soprană, fluier și viori, miscarile dansatorilor,  multitudinea de costume si culori, dar si  bucuria lor de a dansa și de a fi pe scenă în fața a mii de oameni i-au captivat pe toți cei prezenți în sală.

The Los Angeles Times a denumit spectacolul artistic de dans „Show time extravaganza”.

Lord of the Dance 7

Am scris o cronică pe ClujulCultural, acolo puteți citi povestea din spatele spectacolului.

Keywords: sincron, culoare, muzica irlandeză, step, coregrafii impecabile, contrast roșu-negru, alb-negru, lupta dintre bine și rău, dansatorii zâmbitori, pantofi de dans, fluier, viori, bucurie.

Lord of the Dance 8

Dansatorii au „furat” privirile tuturor, au ridicat oamenii în picioare și au stârnit  zeci de aplauze și urlete de bis.

La bis, dansatorii au revenit și au reluat ultimul dans, în timp ce spectatorii stăteau în picioare și aplaudau.

Lord of the Dance 12

Ca un punct slab al organizării, scena a fost amplasată prea jos și mișcările rapide ale picioarelor dansatorilor nu au putut fi vizionate perfect de persoanele care stăteau pe scaun.

Formația Lord of The Dance a demonstrat cum se face un spectacol fără cuvinte, fără prezentarea dansatorilor sau a conceptului Lord of the Dance, fără a saluta publicul cu cuvinte, ci doar din priviri, gesturi, muzică, limbajul corpului și dans. Un spectacol complex și superb, cu o poveste interesantă prezentată într-un mod inedit.

Lord of the Dance 6

Galerie foto:


Ai fost vreodată la acest spectacol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.