Skip to content

Comedy Cluj a început!

Festivalul International de film „Comedy Cluj” este la cea de-a treia ediție și pentru mine este prima oară când sunt voluntar cu un rolul de Assistant New Media, în staff.

Astăzi este prima zi oficială de festival. Multă lume nu știe câtă muncă este depusă până ca un festival să „scoată fum”.

Unii lucrează dinainte cu câteva luni, totul pentru ca festivalul să funcționeze, pentru ca orasul Cluj să fie tot mai sus pe lista festivalurilor.

Majoritatea sunt volunatari si sunt repartizati pe diferite departamente, în funcție de alegerea lor și de aptitudini.

Treaba mea până acum a fost să mă ocup de parte de acreditări de presă, legitimații, predarea lor, întocmirea unui tabel și sa ma ocup împreună cu Bogdan, de partea de social media: de conturile festivalului de  Facebook,  să mai răspund întrebărilor de pe Twitter și multe alte treburi din birou: asamblarea legitimațiilor, sortarea lor, ștampilarea biletelor și ruperea lor. (desigur că nu aveam un liniar, dar am fost inventivă și cardul de la Banca Transilvania m-a servit bine)

Îmi place ce fac aici.Sper doar să nu fac o gafă mareee. Știu că o să îmi lipsească și că o să mi se lipească de suflet.

Este ora 21.03 minute și încă suntem în birou.

Eu, Bogdan și Roco. Cei doi se ocupă de partea tehnică a revistei festivalului( primul număr îl puteți vedea aici ), eu am puțin timp ca să scriu, fug repede până acasa și apoi socializăm în afara biroului, aka alcohol.

O să scriu mai multe mai multe zilele viitoare, dar până atunci nu uitați să râdeți, să vă simțiți bine, cu cine vreți voi și unde vreți, dar mai ales, aruncați o privire pe:

www.comedycluj.ro

Sloganul din birou: Tzypa-tye pe linoleu! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.