Skip to content

Cluj Arena rocks!

A trecut primul an de facultate la Cluj.

După o groază de evenimente faine la care am fost, asta incluzând party-uri,  evenimente culturale: lansări de cărți, filme, interviuri, noaptea dependenților de trailere, zeci de concerte la care am fost, anul doi de facultate începe cu mari evenimente.

Cel mai mare eveniment care marchează deschiderea noului an universitar este inaugurarea stadionului Cluj Arena.

Citind presa în fiecare zi, o dată  la câteva zile apărea tot câte un articol despre stadion, despre cum au avansat lucrările și alte subiecte, depinde ce subiect găsea fiecare jurnalist să scrie.

Eu când treceam pe lângă stadion, cam o dată pe săptămână (când mergeam la ora de sport) mă minunam de fiecare dată de măreția acestuia și abia așteptam să fie gata, să il pot admira.

Astfel mă tot gândeam că noi cei care eram în Cluj în momentele acelea eram privilegiați deoarece asistam la un moment extrem de important pentru oraș.

Pentru clujeni, microbiști, pentru români, Cluj Arena:

-va constitui un punct de referință în lumea fotbalului-multe meciuri importante se vor disputa aici, dar și alte evenimente culturale.

-va fi cel mai nou punct de atracție al orașului.

-o mândrie, fiind construit în mai puțin de doi ani.

Pentru mine înseamnă o speranță că fotbalul și cultura vor putea împărți același loc, că stadionul  Cluj Arena va fi ALTFEL, cu alți oameni, mai civilizați.

Dacă ar fi așa, cred că mai multe persoane ar alege să vadă un meci live, nu la televizor.

Astfel, primele  evenimente culturale de pe stadion:

8 octombrie:  Scorpions, Voltaj, Semnal M, Sensor, Grigore Leșe.

9 octombrie: Smokie, Smiley, Pasărea Colibri, Loredana și Agurida, Horia Brenciu și HB Orchestra.

De ce am scris toate acestea? Pentru că cred în ceea ce scriu, dar și pentru că de curând am citit aici pe blogul lui Dan Olteanu despre un concurs frumos.

Și cum mie imi place să merg la evenimente, să particip la concursuri, mai ales să fiu acreditată și să am acces deschis la toate evenimentele şi locaţiile asociate, inclusiv în zonele de back-stage cu posibilitatea de a avea acces la unii artişti în timpul concertelor şi în zonele VIP ale stadionului, precum şi o vizită ghidată privată a facilităţilor arenei, am zis că merită să încerc.

De ce eu?

Pentru că am mai fost acreditată la festivalul Artmania din Sibiu. (ce am scris se găseste aici, aici, aici)

Pentru că am mai fost acreditată și la festivalul Tuborg GreenFest Peninsula.(am scris pe acest blog recenzii, am pus fotografii)

Pentru că sunt membră a site-ului clujean de evenimente FlipFlop, unde scriu cronici de evenimente.

Și mai am multe multe motive, dar chiar îmi doresc să fiu la deschiderea acestui nou loc important clujean, să am acces peste tot, să știu tot ce se întâmplă, dar mai ales să ascult melodiile Rock you like a hurricane, Still loving you, Big City Nights și altele pe un stadion impresionant și să îi informez pe cei care nu au fost despre cât de fain a fost totul.

Conform site-ului oficial Hailaclujarena.ro două ecrane mari de tip LED poziționate în stânga și în dreapta scenei, împreună cu ecranul uriaș din spatele artiștilor, vor oferi imagini live publicului.

Biletele se pot achiziționa online, de pe www.myticket.ro, în librăriile Diverta din toată țara, sau, dacă sunteți din Cluj-Napoca, de la punctele de vânzare din Polus Center (în față la Carrefour), Iulius Mall (la intrarea principală, în zona fântânei), hipermarketul Cora și Diesel Club.

Așa că  super comisia de evaluare, Dan Olteanu, Tvdece-ilor, ne vedem, auzim, cântăm pe stadionul Cluj Arena? 😀

3 thoughts on “Cluj Arena rocks!”

  1. Pingback: Cluj Arena rocks 2! « A WordPress site with a hat and a guitar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.