Skip to content

Cadouri de la prieteni si de la Secret Santa

Sunt acasă în Sibiu.

Acasă unde sunt părinții mei și prietenii mei pe care îi am de mulți ani.

Acasă unde am sarmale, unde încă mai răsună întrebarea : Pe la cât ajungi acasă? Poți veni mai repede de 5 dimineața?

Sunt acasă, în Sibiu, e perioada sărbătorilor de Crăciun și a cadourilor.

Eu nu îi înțeleg pe cei care spun că nu le plac surprizele și cadourile. Mie îmi place foarte mult să ofer un cadou, dar și să primesc. Până acum, vacanța asta mi-a oferit foarte multe lucruri frumoase, de la cuvinte, până la cadouri frumoase, care vor rămâne mereu importante pentru mine.

Să nu credeți că eu am primit de toate și eu nu am făcut nimic.ȘI eu am făcut cadouri, multicele.

Încep cu campania Shoebox, la care cu mândrie am participat alături de Ale  și la care a contribuit și Andrei   și Sis  și Miță. Noi am pus mână de la mână și am umplut 10 cutii frumușele cu tot felul de lucruri: bluze, pantaloni, fuste, genți, cercei făcuți de mine și nu numai, lanțuri, săpunuri, eugenii și alte lucrușoare pentru copiii săraci.

Am mai făcut cadouri prietenilor, mamei și unui blogger.

Să încep cu prima zi de vacanța în Sibiu, deoarece din prima zi am avut activitate:

Mi-a făcut o mare plăcere să fiu invitată să particip la Tag The flag-Winter Edition și să ies pe locul al doilea.

Anul acesta am avut mai mulți Moși Crăciuni destul de darnici și nu pot decât să mă bucur și să le mulțumesc din suflet!

La colecția mea de multe chestii am mai adăugat: un lanț de la colegii mei de apartament, de la mama câteva haine clar :D, de la Iza un ceas foarte frumos de perete (la care o să îi găsesc un loc potrivit în aparatamentul din Cluj) și un parfum pe gustul meu; de la Kiky o fotografie înrămată, care mi-e dragă, cu noi două în tinerețe și o piatră pictată.

M-am reîntâlnit cu colegii de liceu și ne-am distrat.

O altă bucurie din anul ăsta e că în sfârșit am cunoscut super-comunitatea de bloggeri sibieni, care chiar e super. Am fost și la Secret Santa care nu a fost prea secret, se aude Rareshule?  Întâlnirea a avut loc în noua ceainărie din Sibiu- TeaSpot. Mulțumesc Tudor Ce Merită. Vă recomand să intrați pe site și să alegeți un cadou frumos pentru cineva drag.

Așa că nu pot să uit de Mousy, șoricelul pe care l-am primit de la Moșu’ secret.

Numai câteva cuvine să va spun despre întâlnirea de sfârșit de an cu bloggerii: am mâncat bine,( mulțumim Raluca) a fost prima oară după mult timp când am băut Latte Machiatto, în loc de bere sau vin (așa e cu excesele dintr-o noapte: duc la cafea sau apă cu multă lămâie a doua zi! dar nu vă speriați, berea a fost mai târziu puțin), am povestit, am râs și am primit cadouri drăguțe.

Multe lucruri frumoase s-au întâmplat în vacanța aceasta deocamdată și sper ca nimic să nu o strice!

Să nu uit că acesta este doar un mic rezumat al sărbătorilor de iarnă și desigur că ceea ce este cel mai important nu se poate transmite printr-o postare pe blog.

Tot ce au însemnat aceste zile o să realizăm mai bine atunci când ele se vor termina, dar sfatul meu este să vă bucurați de ele și să păstrați totul în suflet!

PS: Mai jos găsiți câteva fotografii de la Secret Santa.

Dacă ați ajuns până aici, vă urez să aveți un an nou cât mai productiv, plin de impliniri, voie bună, sănătate și să ne vedem/citim cu bine, doar de bine (utopic vorbind, doar de bine)!

6 thoughts on “Cadouri de la prieteni si de la Secret Santa”

    1. Nu stiu daca ai vazut, dar nu am insistat sa stiu de la cine e. Dar nu as fi rezistat forever sa nu stiu. Credeam ca va ramane secret, dar e ok, curiozitatea ne omoara in final pe toti! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.