Skip to content

Beard Brothers: Comunitatea bărboșilor care schimbă mentalități

Despre Beard Brothers am auzit prima oară de la unul dintre bărboși. El îmi spunea că de multe ori bărboșii sunt denigrați și că unele persoane îi judecă după aparențe.

Eram la o petrecere și îmi urla în ureche (fiind muzica tare):

Ne-am făcut și organizație, suntem noi și ne găsești pe Facebook: Beard Brothers. Acum desfășuram prima noastră campanie caritabilă.

A doua zi i-am căutat și mi-a plăcut foarte mult inițiativa lor: o comunitate de bărboși care vor să facă bine în lume.

Ei realizează campanii caritabile, iar acum este în desfășurare campania pentru famiile nevoiașe din satul Bărboși, județul Mureș.

Foto preluată de pe Facebook

Foto preluată de pe Facebook

În 16 ianuarie au avut primul party numit The Beauty and the beard și a fost foarte fain: fotografii la panoul Beard Brothers, donații și licitații de bărboși. Aceștia au fost licitați, iar oamenii prezenți au putut „cumpăra” un bărbos, iar banii au fost strânși pentru a fi donați.

La acel party am realizat un material video neconvențional alături de Adnana, Ale, Spit, Cristina, iar montajul este realizat de Iulia Peșteanu.

Acest material este un pamflet și am vrut să arătăm o latura comică a bărboșilor. Ignorați problemele de focalizare, sunet și de incadrare video, am avut probleme în ultimele momente.

Felicitări Beard Brothers pentru tot ceea ce faceți și ne vom revedea curând, atunci când reușesc să adun câteva lucruri pe care să le donați celor nevoiași.

Pentru donații, vă rog să îi contactați pe Facebook.

Ce părere aveți despre inițiativa bărboșilor? 🙂

2 thoughts on “Beard Brothers: Comunitatea bărboșilor care schimbă mentalități”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.