Skip to content

Altar a prezentat Rapsodia Românească în Cluj

Rock-ul românesc. Mulți ar face o pauză de liniște, apoi ar enumera câteva formații rock. Altar este una dintre formațiile de referință când te gândești la rock-ul românesc.

Și când mă gândesc că formația există din anul în care m-am născut eu…

Andy Ghot AltarFormația Altar a avut mereu ceva de spus, ei au protestat, nu au fost de acord cu sistemul, s-au „născut învingători” și au avut mereu atitudine și concerte memorabile.

Să nu uităm că au cântat la marile evenimente rock din țară și nu numai. Ei au dus atitudinea și muzica lor pe aceleași scene unde au cântat și Prodigy, Sepultura, Testament, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick Of It All, Exploited, Clawfinger, Him, Anathema, Cradle of Filth sau Amorphis.

Altar 2Sâmbătă am fost la concert Altar în Cluj, în Flying Circus deoarece au pornit în turneu prin țară pentru a promova noul lor material Rapsodia Românească, un show, nu doar un concert. Un show cu efecte, cu inserții muzicale diferite și eefcte vizuale, adică altceva față de ce am auzit până acum la ei.

Public au avut, prezență scenică au avut, comunicare cu publicul, atitudine și respect.

O mică mostră din Rapsodia Românească a formației Altar:

Câteva fotografii de la concert:altar 6

Altar Altar 3 Altar 4 altar 5

A fost un concert foarte bun, Altar a fost la înălțime, ca la orice concert de-al lor la care am fost și publicul a vrut mai mult. Muzicienii au revenit la bisuri și au mulțumit din suflet fanilor prezenți.

Post Scriptum secret: În curând veți citi un interviu cu formația Altar.

Rock on! Când ai fost ultima oară la un concert rock?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.