Skip to content

Acțiunile noastre ne duc spre succes, nu destinul. Despre BuzzCamp

Mulți oameni vor să fie așa-ziși „oameni de succes”. Dar succesul este rezultatul unei acțiuni pozitive, al unui proiect, al unei idei care a reușit, adică și-a atins scopul. Oare succesul se învață sau se dobândește prin diverse mijloace?

La conferințele la care particip uneori, ne vorbesc oamenii de succes care doresc să ne arate că se poate să faci ceva frumos pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Mulți oameni condamnă aceste conferințe de tip motivațional, dar pentru unele persoane pot fi chiar utile și să îi determine să facă ceva. Să nu lase o idee sau o pasiune în spate, doar pentru că se gândesc că poate fi greu sau imposibil.

Fericire si destinAvem deja exemple de oameni care au ajuns sus, iar primul pas a fost să creadă în ei și să pună ideea în aplicare.

Astăzi scriu despre o conferință gratuită la care am fost și eu o data. BuzzCamp este un eveniment organizat de Inspire Business și se adreseaza tinerilor profesioniști, studenți si absolvenți care sunt la inceputul drumului spre o carieră sau spre succes.

În aprilie am fost pentru prima oară la BuzzCamp și a fost un eveniment foarte bine organizat. Despre acel eveniment am scris articolul „Evitați hoții de visuri” și o listă de 20 de citate intersante din cadrul discuțiilor.

Marți, 12 noiembrie, are loc o nouă ediție BuzzCamp la Grand Hotel Napoca: Get ready for succes.

Speakeri buzzcamp noi 2013Dorești să mergi la BuzzCamp? Înscrie-te aici, conferințele încep marți la ora 9.

Știați că:

Conform unui studiu există trei factori care ne influențează fericirea: 50% factori prestabiliți (gene), 10% circumstanțe și  40% acțiunile făcute în mod intenționat?

Eu am mai spus și o repet: nu cred în destin. Cred în rezultatul acțiunilor pe care noi le facem , intenționat sau neintenționat uneori. În momentul în care alegem să acționăm, să ne schimbăm stilul de viață, să facem ceva în care credem, atunci ne îndeptăm spre bucuria personală.

Nu uitați: acțiunile pe care noi le facem ne conduc spre succes, spre cariera dorită, spre fericire. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.