Skip to content

1000 Mods și The Shaking Sensations au cântat în Irish Pub

 Într-o sală aproape goală, făcând abstracție de puținele persoane prezente, formația sosită din Grecia –1000 Mods a urcat pe scenă pentru un recital de doar 20 de minute.

Cu probleme de sonorizare, cu nervii probabil cam întinși, cu câteva perechi de urechi gata să audă muzica, formația a cântat destul de puțin.

Din păcate pentru ei, acest concert nu a fost dintre cele reușite, din cauza problemelor tehnice de la microfonul solistului și nu din cauza calității formației.

Genul muzical Psychedelic Stoner Rock este cel abordat de către cei patru membri: Dani-bass și voce, Giannis -chitară, George-chitară, Lab -tobe.

În lipsa problemelor tehnice formația suna bine.

Dar să nu uităm că probleme pot apărea oricând, oriunde și oricărei formații.

Probabil că la următorul concert totul va merge bine.

Până una alta, aici îi puteți asculta și sună chiar bine: http://www.myspace.com/1000mods/music Mie mi-a atras atenția melodia Liquid Sleeps, melode care denumește albumul.

The Shaking Sensations

Cu un stil inconfundabil de post-rock instrumental, danezii de la The Shaking Sensations au schimbat atmosfera într-una diferită, în sens bun.

După ce au susținut un concert înainte cu o seară în București, pasiunea, ochii închiși, efectele, acordurile puternice, bassul și tobele au dat un alt farmec clubului Irish.

A fost pentru prima oară când am văzut doi toboșari live pe scenă.

Așadar, publicul a fost ceva mai numeros, dar asta nu a schimbat atitudinea publicului, o atitudine de altfel obișnuită pentru un concert de muzică post-rock.

Se vedea că băieții de la The Shaking Sensations au ceva mai multă experiență decât precedenții, fiind în turneu european și având deja la activ concerte în Danemarca, Polonia, Ungaria, Serbia, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Croația, Belgia, Germania.

Cu două albume înregistrate, This is your hellfire religion(2010)și East of youth (2011), formația merită văzută și ascultată: http://www.myspace.com/shakingsensations

Sper doar ca la următoarele concerte să aibă parte de un public numeros și să aibă cât mai multe concerte și să îi revedem în România, de ce nu?

PS: Fotografiile vin puțin mai târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.