Skip to content

De ziua ta, ziua ta, ziua mea…10 idei de petrecere

„…eu îți ofer dragostea…bla bla bla.”

Probabil că toată lumea are câteva lucruri pe care dorește să le facă măcar o dată în viață. De obicei sunt puțin stresată când este ziua mea de naștere deoarece vreau ca totul să fie perfect, vreau ca lumea să se simtă bine și mă agit.

Așa că am realizat o listă cu lucruri faine de făcut de ziua de  naștere, lucruri pe care aș vrea să le fac o dată de ziua mea. Pe unele dintre ele le-am făcut deja, iar pe restul sper să le fac la următoarele zile de naștere, în principiu o să mai am câteva. 😀

 1. Închiriază o cabană și fă cea mai nebună petrecere pe care o să o ai vreodată de ziua ta.
 2. Mergi la munte. Trezește-te dimineața în cort și realizează că este ziua ta. Este minunat să te trezești la munte de ziua ta.Teodora Neagu Padina

  Aici nu era ziua mea.

 3. Organizează petreceri tematice: retro, metal party, rock’n’roll party, Hawai, black and white, zombie party etc. Eu chiar vreau să organizez un carnaval de ziua mea. De ce să așteptăm Halloweenul?  Nu ne putem distra fără?
 4. Ia vin, cea mai bun(ă) prieten(ă) și mergeți în locul tău preferat. Povestiți toată noaptea, amintiți-vă de celelalte zile de naștere și de momentele faine din viața voastră. Oare ar face cineva asta de ziua lui? 🙂
 5. Pleacă în altă țară cu câțiva prieteni, cu trenul sau cu mașina. Luați câteva provizii de mâncare, o chitară și veselia cu voi, va fi o experiență foarte intensă, mai ales dacă sunteți dispuși să încercați lucruri noi. Dacă nu se poate să plecați în altă țară, România oferă destule oportunități.
  Autostop spre busteni
 6. În loc să aștepți să îți pregătească prietenii o petrecere surpriză, surprinde-i chiar tu. Spune-le că nu faci nimic de ziua ta, dar spune-le individual câtorva prieteni ( fără ca ei să știe că ai mai zis cuiva) că îl aștepți la tine, la un pahar de vorbă. În acest fel, ei o să tot apară la ore diferite, iar la un moment dat începe petrecerea! 😀
 7.  Serbează-ți ziua în alt oraș și mergi toată noaptea prin diferite baruri, un shot/ pahar în fiecare loc (pub crawl).De ziua ta, ziua ta, ziua mea...10 idei de petrecere
 8. Organizează un grătar și cheamă-ți prietenii la distracție în aer liber, relaxare, povești, jocuri.
 9. Sărbătorește-ți ziua la concertul uneia dintre formațiile tale preferate și apoi încearcă să faci o fotografie cu ei. O să îți amintești ziua asta.
 10. Poate ai chef să stai singur să te relaxezi. În cazul ăsta, ia-ți liber de la orice activitate neplăcută și pregătește o zi doar pentru tine în care să faci doar ce îți place: ascultă muzică la maxim, plimbă-te, mănâncă o inghețată/ prăjitură sau fă exact ce îți doreai să faci de mult timp și nu ai avut timpul sau dispoziția necesară.

Am scris 10 astăzi și mai pot continua cu lucruri de genul: sari cu parașuta, deltaplanul, mergi la golf, trage cu arcul, mergi la paintball, dar poate că nu ai chef să ai vânătăi chiar de ziua ta.

În orice caz, fiecare face de ziua lui ce dorește și sunt sigură că voi ați putea continua cu în 10, 20 de lucruri de făcut la zile de naștere și le așteptăm în comentarii.

Ziua mea a fost în 3 mai (vinerea mare anul acesta) și am sărbătorit-o de 2 ori: am cântat, am mâncat, am dansat și m-am simțit bine alături de prieteni.

Pentru că asta contează de fapt: să te simți bine și să te inconjori doar cu oamenii care contează pentru tine! 😀

Mulțumesc prieteni!

De ziua ta, ziua ta, ziua mea...10 idei de petrecere

Ce ai vrea să faci diferit de ziua ta sau preferi stilul clasic? 🙂

3 thoughts on “De ziua ta, ziua ta, ziua mea…10 idei de petrecere”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.